Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Xιλιάδες τουρίστες κατέκλυσαν χθες το Κατάκολο

Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

Στο λιμάνι του Πύργου κατέπλευσαν δύο τεράστια κρουαζιερόπλοια.

Εκατοντάδες τουρίστες κατέκλυσαν χθες το Κατάκολο, αφού στο λιμάνι του Πύργου κατέπλευσαν δύο τεράστια κρουαζιερόπλοια, δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι η κρουαζιέρα στο Κατάκολο έχει πάρει τα … πάνω της και απλά χρειάζεται καλύτερη οργάνωση, προκειμένου να αυξηθούν και τα έσοδα των τοπικών καταστημάτων από την έλευση των χιλιάδων τουριστών.

Οι τουρίστες αμέσως μετά την κάθοδό τους από τα κρουαζιερόπλοια, επισκέφτηκαν τα τοπικά καταστήματα, είτε για να πιουν τον καφέ τους, το χυμό τους ή την μπύρα τους, είτε για να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ της περιοχής, να δροσιστούν με ένα γευστικό παγωτό ή με ένα κοκτέιλ.

Αρκετοί ήταν και αυτοί οι οποίοι επισκέφτηκαν τα τουριστικά καταστήματα και αγόρασαν ένα σουβενίρ, ένα ενθύμιο για την παρουσία τους στο λιμάνι του Κατακόλου.

Και φυσικά δεν παρέλειψαν πολλοί από αυτούς να κάνουν την καθιερωμένη βόλτα στον Πύργο με το κόκκινο λεωφορείο αλλά και με τα τρενάκια τα οποία πηγαινοέρχονταν ασφυκτικά γεμάτα.

Για την ασφυκτική ζέστη που επικρατούσε και χθες χρησιμοποίησαν καπέλα και βεντάλιες προκειμένου να προφυλαχτούν από τον καυτό ήλιο, ενώ οι πιο τολμηροί, κυρίως νεαρής ηλικίας, έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία του Κατακόλου, εκφράζοντας τα θαυμασμό τους για την περιοχή και για τις ομορφιές της.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου