Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Απεβίωσε η Χριστίνα Βασιλοπούλου, 82 ετών, το γένος Χρονόπουλος με καταγωγή από τους Σχοίνους Ολυμπίας, Ηλείας. Από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

  Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Απώλεια για την Ομογένεια και για τον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης ο θάνατος της Χριστίνας Βασιλοπούλου.  

Απεβίωσε χθες το πρωί και ενώ κοιμόταν η κ. Χριστίνα Βασιλοπούλου το γένος Χρονόπουλος από το Canton, Massachusetts, με καταγωγή από τους Σχοίνους Ολυμπίας.

Σύζυγος του κ. Ηλία Βασιλόπουλου, Αντιπροέδρου του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης και μητέρα της Ευγενίας και Γιώργου. 

Αδερφή των αειμνήστων Ναπολέων Χρονόπουλου από το West Roxbury, σύζυγος αυτού Θεοδώρα Χρονοπούλου (Γραμματέας και για πολλά χρόνια δασκάλα και διευθύντρια του Ελληνικού Σχολείου της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου Roslindale, Boston, MA), Μαρίας Παπαδοπούλου (δασκάλα του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου του Lowell), Μαρίας Παππάς (δασκάλας των Ελληνικών στον Καθεδρικό Ναό Βοστώνης και Cohasset, πρεσβυτέρας Ελένης Αλεξοπούλου (δασκάλα στο Ελληνικό Σχολείο της κοινότητας του Αγίου Φιλίππου στη Nashua NH, σύζυγος αυτής πρεσβύτερος Σωτήριος Αλεξόπουλος).

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία θα γίνει την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, Roslindale, Boston, MA.

Περισσότερα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου