Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Απεβίωσε ο Ευστάθιος Κουρτίδης 84 ετών. Γνωστός από τα εστιατόρια Steve’s και το Lakeview Pavilion

 Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ευστάθιος (Στάθης) Κουρτίδης γεννήθηκε στη Νία (Νικόπολη) Κοζάνης και ήταν σύζυγος της Κυπαρισσίας Κουρτίδης.

Πατέρας των: Ναταλίας (σύζυγος αυτής Θωμάς), Χρήστου (σύζυγος αυτού Μαίρη), και Αναστασίας (σύζυγος αυτής Ευάγγελος Τσούμπανος).  

Παππούς των: Χριστίνα, Μελίνα, Αλεξία, Στάθης, Μαριάννα και Δημήτριος.  Δύο αδελφές: Περιστέρα και Ευρώπη και τον αδελφό του Τρύφων.

Το ζεύγος Κουρτίδη μετανάστευσε στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 1981.  Ήταν ιδιοκτήτης του Steves Greek Cuisine στο Newbury Street της Βοστώνης, το Steve's Greek Cuisine στο Faneuil Hall της Βοστώνης και το άλλο στο Inman Square στο Cambridge.

Το 1989 ανακάλυψε ένα ακίνητο το οποίο ανακαίνισε στο Foxboro, MA που έγινε το φημισμένο banquet hall Lakeview Pavilion όπου γίνονται γάμοι και άλλες εκδηλώσεις.  Εκτός από τα εστιατόρια μπήκε και στο χώρο της μουσικής αφού και ο ίδιος στα νιάτα του έπαιζε ακορντεόν και έφερε από την Ελλάδα ξακουστούς τραγουδιστές που τραγούδησαν για τον Ελληνισμό της Βοστώνης.

Ήταν πολυταξιδεμένος σε διάφορα μέρη του κόσμου ενώ βοήθησε οικονομικά την ιδιαίτερή του πατρίδα αλλά και στη Μασσαχουσέττη.

Η σορός του αείμνηστου Ευστάθιου Κουρτίδη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου, 39 Belgrade Ave, Roslindale, MA την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024 10:00πμ - 11:00πμ και στις 11:00πμ θα γίνει η εξόδιος ακολουθία.  Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο The Gardens Cemetery, 670 Baker Street, West Roxbury, MA

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου