Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Προς διαγραφή ο Μάριος Σαλμάς: Οι δηλώσεις που τον έθεσαν εκτός Νέας Δημοκρατίας - Η έντονη δυσφορία στο Μαξίμου

 Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το έχουμε εντοπίσει προ πολλού ότι οι βουλευτές δεν αντιπροσωπεύουν το λαό!!!  Αλλά είναι επιλογή του Προέδρου του κόμματος!  Και είναι "υποχρεωμένοι" να ακούν...  τον αρχηγό του κόμματος.  Μήπως αυτό πηγαίνει σε άλλες εποχές... και σε άλλου είδους "δημοκρατίας".

Δηλαδή δεν μπορούν οι βουλευτές του να κάνουν κριτική αλλά να είναι πειθήνια όργανα;  Μετά μου λες γιατί δεν πολιτεύουμε...

paneliakos.com

------------------------------------------

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία

Ξένο σώμα θεωρούνταν εδώ και καιρό από τη Νέα Δημοκρατία ο γαλάζιος βουλευτής Μαριος Σαλμάς και όχι αδικαιολόγητα, καθώς στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τις ευρωεκλογές είχε εξαπολύσει τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Χτυπήσατε τη φοροδιαφυγή στα πετρέλαια;», ρώτησε ο κ. Σαλμάς απευθυνόμενος τότε προς τον πρωθυπουργό. «Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς, γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια».

Ο πρωθυπουργός που πήρε αμέσως το λόγο απάντησε: «Δεν θα δεχτώ τέτοιου είδους υπονοούμενα ότι εξυπηρετούμε τους λίγους. Δεν πήραμε 41% επειδή στηρίξαμε τους λίγους. Στηρίζουμε τους πολλούς».

Από τότε το κλίμα για τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ήταν βαρύ και όλοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ανέμεναν να απομακρυνθεί κάποια στιγμή από αυτή.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι δύο τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μάριου Σαλμά χθες και προχθές, όπου έκανε λόγο για φωτογραφικούς διαγωνισμούς που αφορούσαν κυλικεία του υπουργείου Πολιτισμού και Υγείας, ενώ υπήρξε απάντηση και της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Πριν από λίγη ώρα όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την περίπτωση β) του άρθρου 20 και το άρθρο 21 του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου