Το νυφικό διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη

Να σημειωθεί πως το νυφικό της Θεοδώρας θα είναι διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, μια σχεδιάστρια που προτιμά τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της Άννα Μαρία. Μάλιστα, φημολογείται ότι η μέλλουσα νύφη θέλει το νυφικό της να μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε φορέσει η μητέρα της στον γάμο της.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια είχε σχεδιάσει το νυφικό της Θεοδώρας για τον γάμο που αναβλήθηκε, και δεν είναι γνωστό αν θα είναι το ίδιο ή κάποιο διαφορετικό σχέδιο.

Ακόμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη νύφη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο αδελφός της Παύλος. Η Θοδώρα θα φορέσει και την Cartier τιάρα της μητέρας της, την οποία μόνο η αδελφή της Αλεξία έχει φορέσει σε γαμήλια τελετή.

Την παραμονή του γάμου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι θα παραθέσει δείπνο καλωσορίσματος με ζωντανή μουσική προς τιμήν των 250 εκλεκτών καλεσμένων στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, με τους υπέροχους κήπους του να αποτελούν μια όαση στην καρδιά της πόλης, όπως έκανε γνωστό ο προσωπικός φίλος και συγγραφέας της τέως βασιλικής οικογένειας, Ανδρέας Μέγγος.

Πηγή: GRACE