Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Κηδεία Χαράλαμπου (Μπάμπη), Bob Sidiropoulos, 67 ετών κάτοικος Lynnfield, MA. Είχε γεννηθεί στη Βέροια.

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ο Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος απεβίωσε την 5η Σεπτεμβρίου στη Βέροια, Ημαθίας, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα.

Ήταν σύζυγος της Δέσποινας Σιδηροπούλου και πατέρας της Evelyn, Kristina και Anna Sidiropoulos και υιός της Ευλαμπίας και του Αείμνηστου Βασίλη Σιδηρόπουλου.

Ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ηλικία 15 ετών, το 1972 και ασχολήθηκε σαν μηχανικός στα αυτοκίνητα ενώ σε ηλικία 17 ετών είχε το δικό του βενζινάδικο.  Εργάστηκε σκληρά και έγινε επιχειρηματίας σε ακίνητα και βενζινάδικα.

Εκτός από την σύζυγο, τη μητέρα του και τις τρεις κόρες άφησε πίσω του την αδελφή του Αικατερίνη Γκοτζαμανίδη (σύζυγος αυτής Βασίλειος), τον αδελφό του Βασίλειο Σιδηρόπουλο  πολλούς ανιψιούς και ανιψιές και άλλους συγγενείς στις ΗΠΑ και Ελλάδα

Την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα (2:00μμ – 6:00μμ) στο νεκροπομπείο Solimine Funeral Home, 426 Broadway St, (RT 129), LynnMA 01904.

Την Δευτέρα, (16 Σεπτεμβρίου) 9:00πμ στο ανωτέρω νεκροπομπείο θα συναντηθούν οι συγγενείς, φίλοι, πατριώτες και γνωστοί και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, στις 10:00πμ από τον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου, 5 Paleologos StreetPeabodyMA 01960.  Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Forest Hill Cemetery.

Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν χρηματική δωρεά στο St. Jude Childrens Research Hospital.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου