Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Ανδραβίδα η άσκηση «Ramstein Flag 24»

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Η άσκηση θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2024 με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των Συμμάχων του ΝΑΤΟ.

Ακόμα μια άσκηση πρόκειται να φιλοξενήσει η αεροπορική βάση στην Ανδραβίδα, αφού το επόμενο διάστημα θα διεξαχθεί στην 117 Πτέρυγα Μάχης η  «Ramstein Flag 24» του ΝΑΤΟ. 

Η άσκηση θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2024 με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των Συμμάχων του ΝΑΤΟ.

Η «Ramstein Flag 24» είναι μια άσκηση υψηλού επιπέδου, σχεδιασμένη να ενισχύσει τις ικανότητες τακτικής λήψης αποφάσεων των Κοινών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε ένα σύνθετο και δυναμικό επιχειρησιακό περιβάλλον με κύριο στόχο να ενισχύσει τη συνεργασία, τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των μελών του ΝΑΤΟ, επιδεικνύοντας την αποφασιστικότητα, τη δέσμευση και την ικανότητα της.

Η άσκηση θα περιλαμβάνει αεροσκάφη 4ης και 5ης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των F-35, F-16V, Rafale και άλλων πλατφορμών.

Για να βελτιωθεί η αλληλεπίδραση με τους φίλους της αεροπορικής ιδέας, προγραμματίζονται δύο Spotters days, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου και την Τρίτη 8η Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου