Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα ψηφίζουμε: Sokhary Chau

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024 

Άνοιξαν οι κάλπες για τις προκριματικές εκλογές που γίνονται στις ΗΠΑ.  Έχει σχέση με κάθε State και κάθε εκλογική περιφέρεια, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.

Στην περιοχή του Lowell ο πρώην Δήμαρχος και φίλος μας Sokhary Chau διεκδικεί τη θέση του υπεύθυνου κτηματολογίου (Register of Deeds) και περιλαμβάνει τις εξής πόλεις: Lowell, Billerica, Carlile, Chelmsford, Dracut, Dunstable, Tewksbury, Tyngsboro, Westford, Wilmington.

Ο Sokhary Chau συνεργάστηκε μαζί μας σε αρκετά θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό και την Ομογένεια της περιοχής και η συνεργασία του ήταν ουσιαστική στην αδελφοποίηση Lowell – Καλαμάτα.

Έχει συμμετάσχει στις παρελάσεις του Ελληνισμού τόσο στη Βοστώνη όσο και στο Lowell και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις για την Ομογένεια και την Ελλάδα.

Εάν ψηφίζετε στις ανωτέρω πόλεις ή έχετε συγγενείς φίλους, γνωστούς σε αυτές τις πόλεις ζητήστε τους να τον υποστηρίξουν σήμερα με την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου