Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Βοστώνη

 Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024 

                     

ΒΟΣΤΩΝΗ. Η Ομογένεια της Βοστώνης και γενικότερα της Νέα Αγγλίας, θα τιμήσει την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου με εορτασμό την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ο οποίος θα γίνει στο γενικό προξενείο της Ελλάδος στη Βοστώνη από τις 3 μέχρι τις 5 το απόγευμα. Η διεύθυνση του προξενείου είναι 86 Beacon St. Boston.

Σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του γενικού προξενείου Βοστώνης, τον εορτασμό διοργανώνει ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη, Συμεών Τέγος και είναι ανοικτός σε ολόκληρη την Ομογένεια η οποία προσκαλείται να συμμετάσχει.

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος θα αναπέμψει την προσευχή και θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πέτρος Βαμβακάς, Καθηγητής – Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων στο Emmanuel College στη Βοστώνη και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Μελετών Ανατολικής Μεσογείου (Director of Institute of Eastern Mediterranean Studies).

Θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες Ελληνικών Σχολείων των κοινοτήτων της Μητρόπολης Βοστώνης με απαγγελίες ποιημάτων και επίκαιρες αφηγήσεις για την Εθνική Επέτειο. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η πρόσκληση του γενικού προξένου της Ελλάδος στη Βοστώνη, Συμεών Τέγου, για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΒΟΣΤΏΝΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου