Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Μήπως θέλουν τη διάλυση της Οργανωμένης Ελληνικής Ομογένειας; Εάν ναι, γιατί;

 Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024 

Διαβάσαμε στην εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ και το άρθρο του κ. Θεόδωρου Καλμούκου ότι φέτος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, 1940 θα γίνει στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης, την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου!!!  

Μάλιστα διαβάζουμε ότι εκεί θα είναι σχολεία και ο Μητροπολίτης.  "Οργανωμένα πράγματα δηλαδή"!  Και το ερώτημά μας είναι "πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, 1940 στο Ελληνικό Προξενείο;"

Άραγε επικοινώνησε ο Γενικός Πρόξενος (Πρέσβης) με την Ομοσπονδία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, 1940 και πως θα γίνει καλύτερα;  Οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν επικοινώνησε.  

Έχουμε φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις των τελευταίων χρόνων για την 28η Οκτωβρίου, 1940 στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου ήταν γεμάτο. 

"Τι τις θέλουμε αυτές τις γιορτές" είπε ιεράρχης!  Εκεί πάμε;  Να κόψουμε τις γιορτές;

Νομίζουν ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ επειδή είναι ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ, και βάζουν ΧΡΗΜΑΤΑ & ΧΡΟΝΟ είναι ΚΟΡΟΪΔΑ;  Ίσως να υπάρχει χρόνος να επανορθώσουν.  

Αλλιώς, θα έχει συνέχεια...

Γιά το καλό του Ελληνισμού σιωπούμε, για τώρα.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου