Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ο Παύλος Γερουλάνος πρώτος στη Νέα Υόρκη

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Παύλος Γερουλάνος κυριάρχησε στην εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Υόρκη, όπως προκύπτει από τα επίσημα αποτελέσματα της καταμέτρησης της τοπικής εφορευτικής επιτροπής.

Ειδικότερα, σε σύνολο 59 ψηφισάντων, ο Παύλος Γερουλάνος έλαβε 31 ψήφους, έναντι 13 της Άννας Διαμαντοπούλου, 8 του Νίκου Ανδρουλάκη, 5 του Χάρη Δούκα και ενός του Μιχάλη Κατερίνη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Εκλογές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Aldo’s Democratic Club στην Αστόρια (Ε.Κ./Χ. Αθανασάτος)

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Aldo’s Democratic Club στην 23η Λεωφόρο, στην “καρδιά” της ελληνικής Αστόρια, με την συμμετοχή να είναι αισθητά μεγαλύτερη σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, μένοντας μακριά, ωστόσο, από τα τριψήφια νούμερα.

Εκλογές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Aldo’s Democratic Club στην Αστόρια (Ε.Κ./Χ. Αθανασάτος)

Μεταξύ των φίλων του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν ήταν και οι δυο κόρες του Παύλου Γερουλάνου, η μια εκ των οποίων ταξίδεψε για τρεις ώρες προκειμένου να βρεθεί στην Αστόρια, καθότι ήταν το μοναδικό εκλογικό κέντρο που στήθηκε για τις εσωκομματικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Εκλογές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Aldo’s Democratic Club στην Αστόρια (Ε.Κ./Χ. Αθανασάτος)

Εκ μέρους των στελεχών του Κινήματος στη Νέα Υόρκη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Τιμολέων Ζιώγκας, μετέφερε την ικανοποίηση των μελών για την προσέλευση, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κοινού θα αυξάνονται συνεχώς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου