Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Τα δελτία του Mega Millions θα ανέβουν στα 5 δολάρια – Οι αξιωματούχοι υπόσχονται μεγαλύτερα κέρδη

 Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

“Πάνε” οι συντάξεις από τους γέροντες και γερόντισες.

ΝΤΕ ΜΟΪΝ. ΑΙΟΒΑ («Associated Press»). Οι υπεύθυνοι του Mega Millions ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι το κόστος αγοράς ενός δελτίου θα υπερδιπλασιαστεί στα 5 δολάρια, αρχής γενομένης από τον Απρίλιο, από τα σημερινά 2 δολάρια ανά λαχνό. Η αύξηση της τιμής θα είναι μία από τις πολλές αλλαγές στο Mega Millions που οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι θα οδηγήσουν σε βελτιωμένες πιθανότητες τζάκποτ, συχνότερα γιγαντιαία βραβεία και ακόμη μεγαλύτερες πληρωμές.

«Το να ξοδεύεις 5 δολάρια για να γίνεις εκατομμυριούχος ή δισεκατομμυριούχος, αυτό είναι πολύ καλό», δήλωσε ο Τζόσουα Τζόνστον (Joshua Johnston), διευθυντής της Λοταρίας της Ουάσιγκτον και επικεφαλής της ομάδας που επιβλέπει το Mega Millions.

Το Mega Millions και το Powerball πωλούνται σε 45 πολιτείες, καθώς και στην Ουάσιγκτον και στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους. Το Powerball πωλείται επίσης στο Πουέρτο Ρίκο.

Οι αξιωματούχοι του Powerball δήλωσαν ότι δεν σχεδιάζουν να αλλάξουν τις αποδόσεις αυτού του παιχνιδιού ή την τιμή των 2 δολαρίων για τα περισσότερα λαχεία.

Το Mega Millions θα εισαγάγει αλλαγές σε μια εποχή που λιγότεροι άνθρωποι αγοράζουν λαχεία και τα τζακ ποτ πρέπει να φτάνουν σε όλο και υψηλότερα νούμερα πριν το αντιληφθούν οι σποραδικοί παίκτες και επιλέξουν να αγοράσουν ένα ή δύο λαχεία. Ενώ ένα τζακ ποτ 500 εκατομμυρίων δολαρίων κάποτε προκαλούσε ουρές έξω από τις πόρτες των καταστημάτων ψιλικών, τα κορυφαία βραβεία του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων τώρα συχνά προσελκύουν περισσότερο μια άνευρη ανταπόκριση.

Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου