Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Έφτασε ο τυφώνας Milton. Κινδυνεύει η Φλώριδα και άλλες νότιες πολιτείες.

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Φύγετε γιατί θα πεθάνετε ήταν το μήνυμα της Δημάρχου της Τάμπα



• Ο τυφώνας Μίλτον, ο οποίος σύμφωνα με τους μετεωρολόγους είναι ένας «εξαιρετικά ισχυρός τυφώνας», αναμένεται να πλήξει τη Φλόριντα ΣΗΜΕΡΑ ή νωρίς ΑΥΡΙΟ Πέμπτη.

• Με την απειλή των διαδοχικών τυφώνων να απειλούν τμήματα της πολιτείας, οι κάτοικοι  προσπαθούν να απομακρύνουν τα συντρίμμια του τυφώνα Helene πριν ο Milton φτάσει στην ξηρά.

• Ο Milton φαίνεται να κατευθύνεται προς την Τάμπα, όπου το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων προειδοποιεί για έως και 15 πόδια κύματος καταιγίδας.

• Περίπου στις 11 μ.μ. ET, η καταιγίδα ήταν περίπου 405 μίλια νοτιοδυτικά της Τάμπα, με παρατεταμένους ανέμους 160 μίλια την ώρα (160 mph). Αυτό την καθιστά καταιγίδα κατηγορίας 5, αλλά οι διακυμάνσεις στην ένταση είναι πιθανές, ανέφεραν οι μετεωρολόγοι.

• Με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης να έχουν κηρυχθεί σε δεκάδες κομητείες της Φλόριντα και εκκενώσεις σε εξέλιξη, οι κάτοικοι έχουν φράξει αυτοκινητόδρομους και διαπολιτειακές καθώς βγαίνουν από την πορεία της καταιγίδας.

Εκατομμύρια άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και τρέχουν να σωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου