Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Η μεγαλύτερη κολοκύθα που είδαμε ποτέ! Topsfield Fair, Topsfield, Massachussetts.

 Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Αυτή η κολοκύθα κέρδισε.  Ζυγίζει! 2,211 πάουντς!  Δηλαδή: 1,002 κιλά και 893 γραμμάρια!  Ο νικητής πήρε $6,500 δολάρια!

Αυτές τις ημέρες γίνεται η λαϊκή εμποροπανήγυρις στο Τοπσφιλντ, Μασσατσούσετς, γνωστό σαν Topsfield Fair.  Εκεί θα δείτε τους φαρμαδόρους με φρούτα και λαχανικά, αλλά και μικρά ζώα, όπως κατσίκες, πρόβατα, γαϊδουράκια, πόνις, κουνέλια, σκυλιά…

Είναι σε μία τεράστια έκταση που συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες κόσμο κάθε ημέρα αφού έχει και παιχνίδια (rides) και φαγητά. 

Η ατρακσιόν είναι ποιο σκυλί θα πηδήσει πιο μακριά.  Έχουν μία υπερυψωμένη πλατφόρμα και κάτω είναι μία τεράστια πισίνα.  Τα σκυλιά παίρνουν φόρα και πηδούν να πιάσουν το παιχνίδι τους που ο κάθε ιδιοκτήτης του σκύλου το πετάει.  Όταν είμαστε εμείς εκεί κέρδισε ο σκύλος που πήδησε 24 πόδια μάκρος!

Υπάρχουν πολλοί άλλοι εκθέτες με διάφορα πράγματα, από μπάνια και ρούχα, μπιχλιμπίδια…

Μεγάλος συνωστισμός έγινε (την ημέρα που είμαστε εμείς και μέχρι τις 2:30μμ είχαν περάσει 80 χιλιάδες κόσμος) για να δουν τις τεράστιες κολοκύθες.  Είδαμε κολοκύθες, 1,917, 1930, 1950 πάουντς (lbs) δίπλα-δίπλα αλλά δεν νίκησαν για φέτος.  Στην αίθουσα με τα οπωροκηπευτικά είναι η κολοκύθα που νίκησε για φέτος. 

Την περασμένη Παρασκευή δεκάδες αγρότες είχαν φέρει με φορτηγά τις τεράστιες κολοκύθες.  Διάλεξαν τις πιο μεγάλες και τις ζύγισαν.  Έτσι οι αγρότες πήραν βραβείο 1η-5η θέση. 

Η εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου και αξίζει να πάτα μία βόλτα.  Δεν είναι τσάμπα να μπεις μέσα.  $20 το άτομο, παιδιά κάτω των 8 ετών δωρεάν και η στάθμευση, $15 - $20.  Α ναι, εάν σας αρέσει να ανεβείτε στα παιχνίδια, αυτό είναι επί πλέον της τιμής.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου