Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Who won the Debate? Ποιός κέρδισε την τηλεμαχία από τους υποψηφίους γιά Αντιπροέδρος των ΗΠΑ;










Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Χθες βράδυ έγινε ένα πολιτισμένο debate μεταξύ δύο πολιτικών που διεκδικούν την αντιπροέεδρία των ΗΠΑ.  Του ομοσπονδιακού γερουσιαστή από το Ohio SenJD Vance και του κυβερνήτη της  Minnesota GovTim Walz.

Ο μεν πρώτος είναι Ρεπουμπλικάνος και είναι στο ψηφοδέλτιο με τον πρώην πρόεδρο και υποψήφιο Donald Trump και ο δεύτερος με την νυν αντιπρόεδρο Κamala Harris που είναι Δημοκρατικοί.

Το επίπεδο της τηλεμαχίας ήταν σοβαρό και αρκετές φορές οι δύο αντίπαλοι αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις αλλά και διαφώνησαν για τα θέματα και προβλήματα από το μεταναστευτικό, την οικονομία, τον τυφώνα, τα όπλα, το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή, τις κατοικίες, την Κίνα και άλλα.

Προσωπικά θα ήθελα να ακούσω και άλλα θέματα όπως την Ουκρανία-Ρωσία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, την ΠΑΙΔΕΙΑ και άλλα.

Δύο τρεις φορές ο κ. Tim Walz δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις και πιθανό να προβλημάτισε τους τηλεθεατές ψηφοφόρους ενώ ήταν αρκετές φορές "φοβισμένος ή τρακαρισμένος".  Μία άλλη φορά έδωσε απάντηση λες και μιλούσε σε φίλους του σε κάποια ομήγυρη.

Πιστεύω ότι ο JD Vance είναι πιο καταρτισμένος και καλή επιλογή για αντιπρόεδρος.  Ο κυβερνήτης της  Minnesota ανέφερε τη Μιννεσότα πάρα πολλές φορές και θεωρώ ότι ήταν λάθος του. 

Η γνώμη μου είναι ότι ο Γερουσιαστής JD Vance κέρδισε την τηλεμαχία 55% - 45%.

Σε λίγο πάνω από ένα μήνα θα δούμε το αποτέλεσμα.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου